Lajmet

Lajmet e fundit

 • Lajmet tjera

 • 07 Shkurt 2012

  Abuzimet t’i luftojnë partitë

  Instituti KIPRED të hënën përmes një konference për medie ka vlerësuar se sistemi i drejtësisë në Kosovë ka dështuar në dënimin e atyre që vodhën votat në zgjedhjet e 2010 dhe ka kërkuar luftimin dhe dënimin e krimit elektoral. KIPRED vlerëson se dështimi që të dënohen këto praktika, siç i ka quajtur, të papranueshme, do të jep shembull të keq dhe do të inkurajojë ata që vodhën vota që ta shkelin ligjin përsëri.

 • 26 Tetor 2011

  Krimet e Zgjedhjeve

 • 30 Nëntor -0001

  Modelimi i kuvendit të Kosovës me zona zgjedhore

  Në këtë publikim, KIPRED, përveç që rekomandon që Ligji për Zgjedhjet e Përgjithshme të amandamentohet në mënyrë që parregullsitë që u shfaqën në zgjedhjet e fundit të mos ndodhin sërish, gjithashtu propozon që kjo të bëhet me anë të diskutimeve me grupe