• Arjeta Emra

  Kryetare e Bordit

  BA në Gjuhë dhe Letërsi Angleze, Universiteti i Prishtinës

 • Arben Hajrullahu

  Anëtar i Bordit

  Ph.D në Shkencë Politike, Universiteti i Vjenës (2002-2005)

 • Jetish Jashari

  Anëtar

  Magjistër në Shkenca Juridike, Universiteti i Konektikatit, Hartford

 • Qëndrim Gashi

  Anëtar i Bordit

  Ph.D. në Matematikë, Universiteti i Çikagos

 • Valdete Idrizi

  Anëtare e Bordit