Stafi

 • Lulzim Peci

  Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv i KIPRED, Hulumtues i Lartë

  z. Lulzim Peci ka fituar titullin e M.A. në Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Institutin Universitar Ortega y Gasset në Madrid (Spanjë)....

  >*full_biography
 • Ariana Qosaj-Mustafa

  Drejtore e programit dhe Hulumtuese e lartë

  Ariana Qosaj-Mustafa është drejtore e programit dhe hulumtuese e lartë në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave...

  >*full_biography
 • Mentor Agani

  Hulumtues i Lartë

  Z. Mentor Agani është hulumtues i lartë në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave - KIPRED. Para se të...

  >*full_biography
 • Gent Gjikolli

  Menaxher i projektit dhe Hulumtues

  Gent Gjikolli është i angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin e politikave që ndërlidhen me marrëdhëniet ndërkombëtare, çështjet e...

  >*full_biography
 • Violeta Haxholli

  Hulumtuese

  Violeta është hulumtuese në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave – KIPRED. Fokusi i saj primar brenda...

  >*full_biography
 • Blend Zyrapi

  Asistent hulumtues

  Blendi është asistent hulumtues në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave – KIPRED. Fokusi i tij primar brenda...

  >*full_biography
 • Blerim Murtezi

  Asistent hulumtues

  Blerim Murtezi është i angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin e politikave që ndërlidhen me punët e jashtme dhe sigurisë,...

  >*full_biography
 • Njomza Sejdullahu

  Asistente Hulumtuese

  Njomza është asistente hulumtuese në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave – KIPRED. Në fokus të punës së...

  >*full_biography
 • Nadije Gojani

  Kontabiliste dhe Financiere

  Nadlija është Kontabiliste dhe Financiere në Institutin Kosovar për Kërkime dhe Zhvillimin e Politikave – KIPRED. Fokusi i saj...

  >*full_biography