• Dr. Daniel Serwer

  Profesor, Universiteti John Hopkins, Washington.

 • Amb (Ret.) Michael Schmunk

  Instituti gjerman i Studimeve Globale, Hamburg.

 • Dr. David Phillips

  Programi mbi ndërtimin e paqes dhe të Drejtave,Instituti për Studimin e të Drejtave të Njeriut, Universiteti Columbia, New York.

 • Sonja Biserko

  Presidente, Komiteti i Helsinkit i Serbisë.

 • Dr. Johanna Deimel

  Asociacioni i Evropës Juglindore, Mynih.

 • Dr. Edward Joseph

  Profesor zëvendësues , Universiteti John Hopkins, Uashington.